Reisverslagen 2016 tot heden

De reisverhalen vanaf 2016 staan in het teken van “aan de andere kant van de Plas” en nemen jullie mee vanaf onze tocht over de Atlantische Oceaan.

Ons reilen en zeilen in het schitterende  Suriname na de oversteek was geweldig zoals jullie kunnen lezen in het reisverslag onder de tab Zuid-Amerika. Daarna waren de eilanden in de Carieb aan de beurt om bezocht te worden.

Vanuit Suriname zijn de “Windward Eilanden” de eerste die we tegenkwamen op onze tocht naar de Carieb. In Grenada hebben we ons eerste Hurricane seizoen vlekkeloos doorstaan zoals jullie kunnen lezen. Daarna verder langs de eilanden reeks noordwaarts tot Martinique.

In 2017 van Martinique naar De ABC-eilanden waar we nu in juli 2018 nog steeds zijn, zoals jullie onder de tab ABC – eilanden kunnen lezen.

Omdat de Caribische Zee uit een aantal continenten en landen is opgebouwd, zullen we de reisverhalen weer indelen naar regio met een eigen tab, om sneller te zoeken.

In het de Zeezwaluw Suffertjes van 2016 en 2017  kunnen jullie het  nieuws dat zich tussen de diverse reisverslagen heeft afgespeeld lezen.

De haven en ankerinformatie nieuw: Bonaire en Curaçao

___/)___

Advertenties