Zeezwaluws kombuisgeheimen

Aan boord is het altijd weer een hele kunst om met veel vindingrijkheid uit “de scheepsvoorraad houdbare producten” een eenvoudig én smakelijk gevarieerd menu samen te stellen. We hebben intussen een ruim assortiment van dit soort recepten verzameld die aanboord van de Zeezwaluw favoriet zijn.

Onder de tabZeezwaluw’s menus voor onderweg” wat uitleg en de link naar de recepten.

Maar zoals de meesten van jullie wel weten, wil Riens ook vaak uitgekiende menus met meerdere gangen op tafel zetten, dat is een van zijn hobbys. Vooral met Kerst leeft hij zich helemaal uit. 4 van die reepten delen we hier met jullie. Dat zijn:

  1. Lintensalade met basilicum
  2. Garnalen coctail
  3. Kalkoen met paddestoelen
  4. Ossenhaas met citrus salade

We zullen ook wat recente uitgebreide recepten invoeren zodra we tijd en gelegenheid daarvoor hebben.

___/)___

Advertenties